DIVNA GESTA Marija Šerifović još jednom pokazala koliko srce ima

Iznenađenje koje će pamtiti do kraja života

Instagram

Nakon što je čula da jedna djevojka ima žarku želju da je upozna, Marija Šerifović, 34-godišnja srpska pjevačica odlučila je tu želju i ispuniti. Tako je doputovala u Sarajevo kako bi upoznala Azru - prvakinju na europskom prvenstvu u judu koja ujedno ima sindrom Down.

Iznenadila ju je na press konferenciji. 'Gdje si Marija legendo', bile su prve Azrine riječi nakon što je ugledala pjevačicu, a zatim ju čvrsto zagrlila. Nakon vrlo emotivnog momenta, Marija je skromno poručila kako bi s hvalevrijednom djevojkom željela porazgovarati nasamo. 

Koliko je Azra bila oduševljena Marijom, toliko je Marija bila oduševljena njome. Na svome Instagram profilu nakon susreta objavila je zajedničku fotografiju s podužom porukom. 

'Čula sam da postoji djevojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja upoznati me. Pogledala sam par njezinih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odložim sve obaveze i dođem u Sarajevo da je vidim', napisala je oduševljena pjevačica i objasnila zašto je za nju Azra prava heroina.

'U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao super heroja. Svi znamo da sam ja dijete u duši pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu - radi se o djevojci koja ima sindrom Down, ali to je u ovoj priči manje važno. Ono što je važno je činjenica da mene želi vidjeti Europska prvakinja u judu i da je to jedina stvar koju u životu želi. Što drugo reći osim da je to za mene ogromna čast. Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspješnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega - ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negdje zahvaljujući njima intonirala himna vaše - naše države', napisala je i zaključila kako Azra sada ima prijatelja do kraja života kao i njezin judo savez koji može računati na njezinu pomoć kad god zatreba.