Miley Cyrus završila u bolnici

Fanovi su zabrinuti, otkazala je nastupe

Story

Pjevačica Miley Cyrus sljedećih nekoliko tjedana neće nastupati pred publikom jer ih mora provesti u tišini, javlja magazin People. Neobuzdana 26-godišnja bivša cura 29-godišnjeg glumca Liama Hemswortha u bolnici je operirala glasnice i sad se nalazi na kućnoj njezi za vrijeme koje mora štedjeti glas dok joj se glasnice ne oporave. Da ima problem s glasnicama koji traje već godinama, a kojeg nije bila svjesna, otkrila je kad je prošli mjesec završila u bolnici zbog tonzilitisa.

Screenshot NW 


Pjevačica je tada na Instagramu podijelila s obožavateljima vijest kako će uzeti stanku od pjevanja, a sad se saznalo i zašto. 'Iako neće nastupati', rekao je izvor blizak djevojci Codyja Simpsona, 'osjeća se super i kad se vrati na pozornicu iduće godine, zvučat će bolje nego ikad'.

Profimedia 

Podsjetimo, pjevačica se prije dva mjeseca razvela od Liama, navodno zato što se nije htjela smiriti s tulumaranjem i skandaloznim ponašanjem, a nije još ni razmišljala o djeci u bližoj budućnosti, što je bila velika Liamova želja. Nakon razlaza Miley je brzo uletjela u kratku vezu s 30-godišnjom blogericom Kaitlyn Carter, da bi se ipak odlučila za muški rod i sreću našla u zagrljaju 22-godišnjeg dečka Codyja Simpsona.