Bezobrazluk princa Harryja i Meghan Markle mogao bi naljutiti kraljicu

Drama na dvoru

Profimedia
Nakon svih obiteljskih nesuglasica i loših javnih istupa, čini se kako je saga oko Meghan Markle, njenog odabranika princa Harryja i ostatka kraljevske obitelji dobila nastavak. Naime, nedavno je u medije procurila informacija kako će Sussexovi provesti šest tjedana u Sjedinjenim Američkim Državama, a u sklopu tog posjeta planiraju proslaviti Dan zahvalnosti s Meghaninom majkom Dorijom Ragland. 
Profimedia 
No, čini se kako bi skorašnji šestotjedni odlazak u Ameriku vojvoda i vojvotkinja mogli produžiti, čime bi ujedno izbjegli božićno okupljanje s ostatkom kraljevske obitelji s kojom su u posljednje vrijeme u sve zategnutijim odnosima. Opće je poznato kako kraljica Elizabeth voli imati obitelj na okupu, no ako je vjerovati natpisima magazina 'Hello!', ovaj Božić proteći će bez Sussexovih. Ako Harry i Meghan uistinu ovogodišnje blagdane provedu u Americi ovaj bi mogao biti posebno bolan Božić za kraljicu, jer ne samo da neće uživati u društvu svog omiljenog unuka, nego neće prisustvovati prvom Archijevom Božiću. Nedovoljno je reći kako bi kraljica zamjerila Sussexovima na takvom potezu.
Profimedia 
Podsjetimo, navodno je do zahlađenja odnosa između braće došlo zbog toga što William nije bio oduševljen idejom da se Harry oženi s Meghan. Navodno je William upozorio Harryja da bi trebao usporiti i pričekati s vjenčanjem, na što njegov mlađi brat nije dobro reagirao. Inače, nagađanja o odlasku iz Engleske počela su još prije nekoliko tjedana i to zbog narušavanja privatnosti od strane medija. Harry je ne želi dopustiti da sudbina njegove majke zadesi i njegovu suprugu, vojvotkinju od Sussexa.
Profimedia