Potresna ispovijest pjevača koji je pokušao samoubojstvo

Iskreno progovorio

Facebook

Crnogorski pjevač, 36-godišnji Bojan Tomović, prošlog je mjeseca pokušao počiniti samoubojstvo, a tragični je događaj izbjegnut zahvaljujući policiji koja je na vrijeme stigla u njegov stan. Naime, kako su tada pisali srpski mediji, policija je u pjevačev dom stigla na poziv susjeda, gdje su Bojana pronašli u kritičnom stanju. Pjevač je još prije tragičnog događaja priznao kako boluje od bipolarnog poremećaja, a sada je otvorio dušu i ispričao sve o bitci s porocima i lošem stilu života, koji su ga doveli do dna i zamalo odveli u smrt, prenosi Kurir. 

Facebook 

'Pio sam kao smuk. Na nastupu 'zveknem' bocu pića, desetak drugih, pa se onda drogiram kako bih se otrijeznio. To nije šala, to je zlo. Ovo vam piše čovjek koji se izborio sa svim svojim porocima. Ja skoro tri godine nisam pomislio na to zlo, a alkohol ne pijem već godinu i devet mjeseci i bolje mi je. Na stranu to što meni često bude loše zbog bipolarnog i posttraumatskog stresnog poremećaja, ali to nema veze s porocima, već s genima, stresovima i traumama koje sam doživio i nekako preživio', priznao je pjevač pa nastavio: 'Događalo se da nas gazde klubova po dijaspori nakon svirke počaste lakim ženama i drogom, pa smo mi orgijali do zore. Iskreno, tada sam uživao u tome i mislio sam da sam cool, a zapravo nisam bio svjestan koliko sam jadan. Bog me stvorio zdravog i pravog, a ja sebi svjesno uništavam zdravlje. Zadnji sam puta zamalo umro od gušenja i pulsa koji je bio skoro 200. Zato kažem - reci ne, biraj život', potresnu ispovijest zaključuje Bojan. 

Facebook 

Podsjetimo, nakon što je u listopadu pokušao okončati vlastiti život, policija je na poziv susjeda stigla u pjevačev stan, gdje su ga pronašli u kritičnom stanju. Bojan koji je javno priznao svoje teške dijagnoze, na svom je Instagram profilu ostavio oproštajnu poruku, a potom pokušao počiniti samoubojstvo. 'Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Nitko nije kriv. Odlazim sretan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja', napisao je 36-godišnjak netom prije nego što je policija stigla u stan i spasila mu život.