Jennifer Aniston razmišlja o operaciji

Zabrinjavajuće stanje

Profimedia

Jennifer Aniston, 50-godišnja američka glumica, očito se svim silama bori protiv i najmanjih znakova starenja na njezinoj koži. Tako se u posljednje vrijeme na američkim portalima može pronaći sve više napisa o tome kako glumica smišlja nove načine da zadrži kožu ravnom i zategnutom.

Profimedia 

Najnovija bizarna tvrdnja tabloida Globe kaže kako je sada odlučila zategnuti kožu oko koljena koja je, kao i kod svake druge žene u tim godinama, počela visjeti. 'To je jedina stvar koja ju muči u vezi s njezinim izgledom', kaže izvor za spomenuti portal. Magazin također tvrdi kako je opsjednuta vlastitom ljepotom te da joj 'zglobovi na kojima visi koža' predstavljaju ogroman problem.

Profimedia 

'Jen voli svoje tijelo i zaista je ponosna na to kako izgleda, no mrzi kada vidi višak kože te smatra kako ju to čini starijom', dodao je izvor i otkrio kako je glumica pokušala i vježbati i tako ukloniti višak kože. 'Jen je počela razgovarati sa stručnjacima o tome kako problem može riješiti kirurškim putem', zaključuje na kraju.

Profimedia 

Ipak, izgleda kako će sve na kraju ostati na razini nagađanja tabloida. Naime, glumičin glasnogovornik u njezino ime oglasio se po ovom pitanju i negirao priču od početka do kraja. Nije ovo prvi put kako tabloidi pokušavaju stvoriti priču o bizarnim estetskim prohtjevima zvijezda. Tako je nedavno u javnost puštena informacija kako Katie Holmes, 40-godišnja glumica, želi operirati stopala jer joj se ne sviđaju. 

Story