Glumica pokazala kako izgleda nakon potresa mozga i slomljenog nosa

Pad je ostavio posljedice

Profimedia

Susan Sarandon američka je glumica koja je posljednjom objavom na društvenim mrežama šokirala javnost. Naime, podijelila je fotografije koje pokazuju posljedice s kojima se nosi nakon nesretnog pada. Netom prije nego li je trebala krenuti na jedan politički skup, gdje je trebala održati govor, poskliznula se i zadobila potres mozga, slomljen nos i ozljedu na koljenu. 

'Malo poskliznuće = potres mozga, slomljen nos, izmaknuto koljeno. Tako da se čini da se sutra neću moći naći s društvom u New Hampshireu i sa senatorom Sandersom. Zaista mi je žao što ću propustiti tu priliku', napisala je uz fotografije i podijelila govor koji je osmislila za spomenuti događaj. 

Kao što je šokirala obožavatelje, tako je izazvala i reakcije ostalih kolega i prijatelja, koji su joj ubrzo nakon objave počeli slati riječi podrške. 'Nadam se da ćeš uskoro biti bolje', 'odmori, želim ti brz oporavak', 'nadam se da je sve u redu, šaljem ti ljubav', samo su neki komentari zabrinutih prijatelja i obožavatelja. 

Podsjetimo, uz zavidnu glumačku karijeru, Susan je poznata i kao aktivistica. Tako je i prošlog ljeta bila uhićena zbog prosvjeda na kojem je sudjelovala. Prije samog uhićenja, Susan je s prosvjednicima skandirala 'Što želimo? Slobodne obitelji' i 'Ovako demokracija izgleda'. Dio građana pokrio se aluminijskim prekrivačima kakve su nosili djeca imigranata koje je policija razdvojila od njihovih roditelja na granici Meksika i Amerike.