Bradley i Irina ponovno zajedno

Zbližila ih kćerkica

Profimedia

Iako su početkom lipnja ove godine potvrdili prekid četverogodišnje veze u kojoj su dobili dvogodišnju kćerkicu Leu Dee, 33-godišnja ruska manekenka Irina Shayk i bivši partner, 11 godina stariji američki glumac Bradley Cooper, ponovno su viđeni zajedno, a kako prenosi DailyMail, razlog je bila upravo malena Lea.

Profimedia 

Naime, fotografi su snimili bivše partnere u ležernoj šetnji ulicama New Yorka gdje im je društvo pravila dvogodišnja djevojčica. Kako prenosi spomenuti medij, malena je najprije uživala u šetnji s tatom, a potom ju je preuzela mama s kojom je provela ostatak dana. Iako nisu snimljeni u trenutku razmjene, iz spomenutih fotografija da se naslutiti kako se bivši par u nekom trenutku ipak morao susresti kako bi sigurno predali kćerkicu.

Profimedia 

Podsjećamo, iako su nakon prekida koji je šokirao javnost, mnogi nagađali kako je Irina ostavila Bradleyja zbog njegovog izrazito bliskog odnosa s Lady Gagom, nitko od glavnih aktera nije otkrio pravi razlog kraja dugogodišnje veze. U mjesecima koji su uslijedili, Irinu su povezivali s raznim muškarcima s kojima se pojavljivala u javnosti, a najnoviji je nepoznati muškarac s kojim se prije nekoliko dana, vidno raspoložena, prošetala ulicama New Yorka.