Nakon natučenih 120 kilograma, Jeleni Dokić se ponovno naziru trbušnjaci

'Možeš ti to'

Instagram

Posljednjih nekoliko mjeseci, bivša tenisačica Jelena Dokić opravdala je uzrečicu 'sve se može, kad se hoće'. Naime, nakon što je prošle godine proživjela najteži period života, zbog čega je težila i 120 kilograma, Osječanka je najnovijom fotografijom pokazala tijek svoje transformacije, zahvaljujući kojoj joj se ponovno nadziru trbušni mišići. 

'Novi tjedan, novih sedam dana. Ovaj tjedan započela sam pravilnom prehranom i dobrim treningom. Malim i postepenim koracima ćete stići do cilja. Možete vi to', dio je motivirajuće poruke koju je 36-godišnjakinja uputila svima koji ju prate na društvenim mrežama. Ipak, ono što je preuzelo cijelu pozornost je fotografija na kojoj Jelena ponosno pozira pokazivajući svoje trbušnjake. To su odmah primijetili i njezini obožavatelji. 'Vidim li ja to 'six pack...izgledaš fantastično, samo tako nastavi', samo je jedan od pozitivnih komentara punih komplimenata. 

Jelena je cijelu svoju avanturu odlučila podijeliti s javnosti, zbog čega je postala velika motivatorica, ali i inspiracija. Sportski duh koji svakodnevno pokazuje, vratio ju je na pravi put, zbog čega ne skriva veliki osmijeh na licu. 

Podsjetimo, kad je prestala aktivno igrati tenis i posvađala se s ocem, počeli su problemi 35-godišnjakinje s prekomjernom težinom. Hranila se nezdravo, a bijeg od stresa tražila je u jelu. Zbog ružnih komentara koje su joj pisali na društvenim mrežama u vezi njene težine prestala je izlaziti iz kuće i počela se još više debljati.