Bradley dvogodišnju kćer odveo u teretanu

Uhvatili ih fotografi

Profimedia

Iako glasi za jednog od najvećih zavodnika u Hollywoodu, kada se ugase svjetla reflektora, 44-godišnji glumac Bradley Cooper, 'obični' je tata koji slobodno vrijeme najradije provodi s dvogodišnjom mezimicom Leom Dee. Tome u prilog svakako idu i posljednje fotografije na kojima je glumac uhvaćen u društvu malene, a umjesto uobičajene igre u parku, dvojac se ovaj put uputio u teretanu.

Profimedia 

Naime, fotografi su snimili Bradleyja za vrijeme odlaska na boksački trening u New Yorku dok mu je pri tome društvo pravila dvogodišnja djevojčica koju je dobio u vezi s bivšom partnericom, ruskom manekenkom, 33-godišnjom Irinom Shayk. U sivim tajicama i sportskoj jakni, malena se nije odvajala od slavnog tate koji je ponosno šetao držeći za ruku svoju mezimicu.

Profimedia 


Inače, iako su svoju vezu službeno prekinuli početkom lipnja ove godine, glumac i 11 godina mlađa manekenka, svakodnevnim fotografijama u društvu malene pokazuju kako su i dalje ostali u dobrim odnosima te im je dobrobit dvogodišnje djevojčice ipak najbitnija stvar.