Franka Batelić pohvalila se najljepšim božićnim poklonom

Uranjeno slavlje

Instagram

Franka Batelić, 27-godišnja miljenica domaće publike, često obožavatelje izvještava o radosnim trenutcima vezanim za trudnoću, a da je pjevačicu i suprugu bivšeg nogometnog reprezentativca, 33-godišnjeg Vedrana Ćorluke, već ponio božićni duh, imali su prilike posvjedočiti njeni pratitelji na Instagramu. 

Naime, dok većina žena u visokom stupnju trudnoće smanji fizičku aktivnost, Franka i dalje radi punom parom, pa se trenutno nalazi na snimanju novog spota koji naprosto odiše božićnim ugođajem. Pjevačica na fotografiji blista u prigodnoj crveno-zelenoj vesti, dok se u kadru naziru ukrasima obilno okićena jelka i prozori. 'Ja svoj poklončić već imam i čuvam. Što vi priželjkujete pod borom ove godine?', napisala je buduća mama, dok se pridržavala za zaobljeni trudnički trbuščić, a obožavatelji joj nisu ostali dužni. 'Ajme, predivna si!', 'jedva čekam čuti novu pjesmu', samo su neki od komentara koji se mogu pročitati. 

Podsjetimo, Franka i Vedran Ćorluka svoju ljubav su okrunili brakom prošlog ljeta, a sudbonosno 'da' su izgovorili nakon šest godina duge veze. Ljubavni par otkrio je da im sinčić stiže ove zime, a dolazak malenog klupka sreće otkrili su također na Instagramu, samo nekoliko dana nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka.