Nika Antolos: 'Cilj mi je Siennu naučiti da poanta Božića nisu pokloni'

Pripreme su već odavno počele, a bor je okićen

Instagram

U domu pjevačice i bivše Feminemke Nike Antolos, već odavno traje blagdanska atmosfera. Već početkom studenog, ona i njezina šestogodišnja kćerkica Sienna ukrasile su dom i okitile bor, kako bi uživale u čarobnim trenucima. Za Story.hr govori o tome zašto su donijele tu odluku, kakvi su im ovogodišnji planovi i sudjeluje li šestogodišnjakinja u pripremama.

'Htjela sam da Sienna zna da poanta Božića nije bor ni pokloni, to su samo popratni ukrasi kao tijelo duši. Da, prvi put smo toliko ranije stavile bor, ali ne i zadnji, sviđa nam se sjaj lampica svaku večer', započela je 30-godišnja Riječanka. Kako nam govori, ovo blagdansko vrijeme za njih je veliko veselje, jer Božić uistinu smatraju posebnim danom. Uz okićeni bor, pjevačica je ukrasila i ostatak doma. 'Na stolu je jedan od božićnih stolnjaka, svugdje po stanu su okice malih snjegovića i jelena, a za par dana ćemo peći ostale ukrase koje će naći svoje mjesto na granama', opisala je uzbuđena Nika.

Kao što je naglasila nekoliko puta, za nju su pokloni najmanje bitan detalj. 'Više se veselim zornicama i dijeljenjem radosti oko Božića u javnoj kuhinji s mojim prijateljem Sinišom Pucićem i Siennom', objasnila nam je i rekla da joj je najbitnije da svoju kćerkicu nauči voljeti darove koje daje, više nego one koje prima. Upravo zato, ova pjevačica ne dopušta nervozi i nemiru da joj remete pripreme. 'Nitko od nas nema rok trajanja na zatiljku, zato se treba pažljivo dodavati s onima koji nas vole', emotivno je ispričala. Sukladno tome, Nika najviše uživa u društvu svoje kćeri, s kojom od njezinog rođenja peče ukrase za bor. 'Kupovni se mogu posramiti kraj onih što su ih napravile male ručice', sa smiješkom nam je rekla.

Kao i svake godine, i ove će otputovati u Rijeku, gdje živi Nikina majka. 'Driving home for Christmas svira u autu dok se šuljamo autoputom do Trsata. Moj Isus slavi rođendan, to se mora uz obitelj proslaviti', zaključila je pjevačica koja nestrpljivo čeka Božić.