Kendall Jenner napokon prekinula šutnju o odnosu s Caitlyn

Oglasila se na Instagramu

Profimedia

Nakon što je prije tri godine u javnosti obznanila da mijenja spol, Caitly Jenner je postala velika meta javnosti, zbog čega joj se prati uistinu svaki korak. Tako su svi upoznati s činjenicom da se nedavno maknula od surove realnosti i otišla u Australiju kako bi bila dio showa 'I’m A Celebrity... Get Me Out of Here', a njezine kćeri su osuđivane zbog toga što je nisu podržale. Ipak, Kendall se odlučila oglasiti na Instagramu i dokazati da nije sve tako kako se čini.

Naime, na svojem Instagram storyju je objavila djelić plesa koji je Caitlyn učila u džungli te napisala: 'Uvijek navijam za tebe. Ti si najsnažnija osoba na svijetu'. Zatim se obratila svojim pratiteljima, kojih je gotovo 120 milijuna, i poručila im kako to što ne objavljuje svoje mišljenje javno ne znači da ne podržava Caitlyn. 'Ja volim svojeg oca', napisala je.

Instagram 

 Podsjetimo, Caitlyn Jenner brzo je postala najpoznatija transrodna osoba, zbog čega je se nerijetko može vidjeti u raznim intervjuima u kojima iznosi svoju priču. Osim toga, javnost je znatiželjna i kad je u pitanju njezin odnos koji ima, ili možda nema, sa svojom obitelji, klanom Kardashian-Jenner, s kojima je provela dugi niz godina kao Bruce Jenner. Iako je poznato kako su u zadovoljavajućim odnosima, Khloe Kardashian jedina je koja se s cijelom situacijom nije uspjela pomiriti.