Varala supruga sa ženom, a sada ga želi natrag?

Neodlučna pjevačica

Profimedia

Otkako je ovoga ljeta podigla silnu prašinu naprasnim prekidom sa suprugom Liamom Hemsworthom, 27-godišnja američka pjevačica Miley Cyrus ne prestaje puniti novinske stupce. Sada izgleda kako naočitog Australca želi natrag.

Story 

Miley i Liam ovoga ljeta našli su se usred velikog skandala za kojeg se naposljetku saznalo kako je kriva upravo pjevačica. Naime, njezina afera s blogericom Kaitlynn Carter postala je javna. Djevojke nisu skrivale svoju vezu, a šuškalo se o tome kako su se i zaručile. Ipak, nakon samo nekoliko tjedana velika romansa je završila, a gotovo momentalno Miley je prohodala s još jednim Australcem, pjevačem Codyjem Simpsonom.

Instagram 

Kako prenosi časopis Star, pjevačici nedostaje njezin sada već bivši suprug i želi se pomiriti. 'Zna da je njezino ponašanje neprihvatljivo no duboko u duši, i dalje voli Liama', rekao je izvor za tabloid. Također, njezina veza s Codyjem, kako komentira spomenuti časopis, samo je prolazna stvar te Miley pjevača koristi kako bi preboljela bivšeg supruga. 'Ona mu se oduvijek sviđala i Miley to iskorištava', zaključuje.

Podsjetimo, Miley i Liam upoznali su se na snimanju filma 'The Climb' u kojem su oboje imali glavne uloge. Ubrzo su počeli i hodati, a u braku su bili osam mjeseci koji je zbog Mileyne nevjere propao. Liam se nakon prekida pritajio i otputovao u rodnu Australiju, a nedavno se pojavio i s novom djevojkom, australskom manekenkom Maddison Brown.

Profimedia