TO JE ONA? Obamina kći danas izgleda neprepoznatljivo

Prošla kroz nevjerojatnu transformaciju

Profimedia

Vrijeme zaista leti, a to potvrđuje i transformacija miljenice Amerike, 18-godišnje Sashe Obame. Ona je imala samo devet godina kada je njezin otac ušao u Bijelu kuću. Na novoj obiteljskoj fotografiji koju je na društvenim mrežama objavila njezina majka, Michelle Obama, vidi se kako je izrasla u pravu ljepoticu. 

Natasha, čiji je nadimak Sasha, zasjala je na fotografiji u crnoj uskoj haljini s prorezom na jednoj nozi te lijepo našminkanim licem. Iako su je za vrijeme očevog mandata svi mogli promatrati kako raste, otkada više nije u fokusu javnosti te je na mjestu predsjednika Donald Trump, Sasha je, može se reći, procvjetala.

Novom fotografijom obitelj Obama poslala je čestitke povodom američkog nacionalnog praznika, Dana zahvalnosti. Proslavljaju ga u Francuskoj, no ne zna se točno u kojem gradu. Međutim, Michelle i Barack ovih dana nemaju previše vremena za opuštanje. Bivša prva dana trenutno radi na objavljivanju časopisa pod nazivom 'Becoming: Guided Journal for Discover your Voice'. U prosincu će također otputovati u Vijetnam, gdje će predstaviti Obaminu zakladu i nadahnuti mlade djevojke da biraju vlastiti životni put. Barack s druge strane piše novu biografiju koja će biti izdana prije izbora 2020. godine.