Jennifer Aniston opet u društvu bivše ljubavi

Osmijeh od uha do uha

Profimedia

Američka glumica Jennifer Aniston najveći je američki praznik, kultni 'Thanksgiving', provela u opuštenoj atmosferi na velikom tulumu. Ovoj su se 50-godišnjakinji na zabavi u vili pridružili članovi obitelji te bliski prijatelji, uključujući kolegicu Courtney Cox, glumca Jasona Batemana i komičara Jimmyja Kimmela, ali i njezinog bivšeg supruga, 48-godišnjeg glumca Jasona Therouxa. 

Trenutke zajedničke zabave Jason je s obožavateljima podijelio na društvenim mrežama, gdje je objavio fotografiju na kojoj vesela 'ekipa' pozira sa širokim osmijesima, po čemu se može zaključiti da su se odlično zabavili. 'Jako, jako sam zahvalan na ovakvim prijateljima i večerima', poručio je glumac.

Instagram 

Podsjetimo, Jennifer i Justin razveli su se u veljači 2017. godine, i to uoči Valentinova. Prije toga u braku su bili dvije i pol, a u vezi sedam godina. Justin se tada odselio u New York, a Jennifer je ostala u luksuznoj vili u Los Angelesu. Iako više nisu funkcionirali kao ljubavni partneri, ovi glumački kolege ostali su u jako dobrim odnosima, pa su se nastavili i zajedno brinuti za dva zajednička psa, a zajedno provode i blagdane.