Letjeli dolari na slavlju supruge Dinamovca

Htjela je da joj taj dan bude nezaboravan

Instagram

Supruga Dinamovog igrača Izeta Hajrovića, 30-godišnja influencerica i modna blogerica Leyla Hajrović sinoć je glamurozno zaplovila u četvrto desetljeće života uz hrpu lažnih novčanica koje su letjele po njoj na rođendanskoj zabavi koju je priredila u luksuznom hotelu u Zurichu. S njom je slavila i jedna od najpopularnijih srpskih blogerica, 29-godišnja Zorannah, koja je na svom Instagram storyju objavljivala najbolje trenutke sa zabave.

Instagram screenshot 

 Poznato je kako 28-godišnji Izet i Leyla vole skupu odjeću, hotele, restorane i putovanja, zbog čega su ih i prozvali 'bosanskim Beckhamovima' pa ne čudi da je Leyla za okrugli 30. rođendan obilato ukrasila salu cvjetnim aranžmanima. Slavljenica se osjećala ugodno u luksuzu i čitave je večeri plesala, grlila se i ljubila sa suprugom, a u jednom trenu stigla joj je i velika rođendanska torta s prskalicama. 

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

 Ono što je svima najviše zapelo za oko jest to da su Leylu prijatelji čitavu večer obasipali lažnim dolarima na kojima je otisnuto njeno lice, u čemu je svakako prednjačila Zorannah. Uz kišu 'fake' novčanica dobro se slagao Leylin novčanik u obliku novčanice od 100 dolara, kojeg je ponosno isticala.

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

 Supruga Dinamovca pohvalila se i skupocjenim poklonima koje je dobila, među kojima je i  Chanelova torbica sa zlatnim detaljima. 

Instagram screenshot 

Podsjetimo, bračni par Hajrović ove se godine preselio u Zagreb kada je Izet prešao u zagrebački Dinamo iz Werdera. Leyla je inače diplomirana ekonomistica koja gotovo svaki trenutak života dijeli s pratiteljima na Instagramu, gdje je postala utjecajna influencerica kojoj modni brendovi plaćaju da ih promovira, a ima 249 tisuća pratitelja. Rođena je u Švicarskoj, gdje njen otac vodi privatnu tvrtku, a ona mu pomaže te stoga ne čudi da je 30. rođendan proslavila u toj zemlji. 

Instagram screenshot