Domaća glumica: 'Primam sedmu kemoterapiju'

Iskreno o borbi s opakom bolešću

Dubravka Petric/ Pixsell

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica, 67-godišnja Mirjana Majurec, kojoj je 2010. godine dijagnosticiran rak dojke, odlučila se putem svog Facebook profila obratiti prijateljima i pratiteljima i otkriti s kakvim se teškim problemima nosi posljednjih nekoliko dana.

Facebook 

'Crni petak, sedam dana čekam da mi dođe pomoć u kući ili patronažna ili netko tko je zadužen za same i bolesne i slomljene ruke. Rasprodajem vjeru u sustav socijalnih službi', požalila se 67-godišnjakinja. Nakon što su mnogi pratitelji izrazili zabrinutost za domaću glumicu, Mirjana je dodala kako je u redu, iako ju čeka sedma po redu kemoterapija.

'Dragi Facebook prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste valjda svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra primiti sedmu kemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz 'Nisi sama – ideš s nama' misli na mene i sve je ok. Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi za podnošljivu naknadu dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca, a kontrola mi je u utorak u 14 sati u traumi. Uživajte u prvoj nedjelji došašća za mene. Nemam punjač, ali imam vas', poručila im je glumica kojoj su najveća podrška u cijelom procesu sinovi Luka Vidović i Ivan Mlinarić, te bivši suprug, nogometni trener Marko Mlinarić.