Mladen Burnać prekinuo s 18 godina mlađom djevojkom

Još jedan ljubavni brodolom

Žarko Bašić/PIXSELL

Odzvonilo je još jednoj ljubavi na domaćoj glazbenoj sceni. Zagrebački kantautor, 49-godišnji Mladen Burnać odlučio je prekinuti vezu s 18 godina mlađom beogradskom glumicom, Iskrom Brajović, inače kćeri legendarnog glumca Voje Brajovića.

Davorin Visnjic/PIXSELL 

Da je ljubavnoj idili došao kraj, dalo se naslutiti u pjesmi Dine Merlina 'Ako me ikada sretneš', koju je kantautor prepjevao na nedavnom koncertu. 'Mogao sam odabrati bilo koju od njegovih pjesama, sve su tako lijepe, ali iz osobnih razloga odabir je bila upravo ova', rekao je za 24 sata tom prilikom domaći pjevač. Podsjetimo, par se upoznao u Beogradu u prvoj polovici 2018. godine. Budući da su održavali vezu na daljinu, pjevač je svako malo boravio u srpskoj prijestolnici, a Iskra je zauzvrat dolazila u Zagreb gdje su prvi puta uočeni da se drže za ruke u romantičnoj šetnji gradom.

Marko Lukunić/PIXELL 

'Naša ljubav završila je prijateljstvom', kratko je napomenuo pjevač za istoimeni portal. S druge strane, Iskra za sad nije dala izjavu za medije, pa se o pravim razlozima prekida može samo nagađati. Srpska glumica se prije veze s Burnaćem razvela od arhitekta Siniše Babića s kojim ima i dvogodišnju kćer Ines, dok Burnać ima odraslog sina Antonija.