NAKON INFARKTA Zoran Šprajc ponovno u teretani

Nije čekao

Instagram

Zvijezda RTL televizije, 51-godišnji voditelj i urednik emisije 'Direkt' Zoran Šprajc prije dva tjedna doživio je infarkt, zbog čega su ga operirali i ugradili mu stent u zagrebačkoj bolnici u Dubravi. Voditelj se dobro oporavlja i pušten je kući, ali još se nije vratio na posao. Međutim, priznao je na svom Instagram profilu kako je već krenuo u teretanu te je podijelio s pratiteljima što ga je dočekalo kod kuće kad se vratio s treninga. Njegovi kolege iz RTL-a pokazali su mu koliko im nedostaje poslavši mu veliku košaru punu voća i povrća i poruku sa željama za ozdravljenjem. Njihova gesta, priznao je voditelj, bila mu je draga, no zdrave namirnice baš i nisu.

'I sad ti nemoj ozdraviti... Dođem doma s fitnesa (bez brige, samo šetnja trakom) i zateknem košaru prepunu zdravlja, od karfiola do artičoke, od šipka do kelja. Al budimo iskreni, nitko nije ozdravio od artičoke al od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! Hvala na košari svega toga mojim predragim drugovima i drugaricama, suborcima, kolegama, damama i gospodi, jednim i jedinstvenim Rtl-ovcima! Vi ste moje drugo srce. P.S. Vraćam se na posao čim ispraznim košaru, al bojim se potrajat će', napisao je Zoran.

 Podsjetimo, voditelju je ovo bio drugi infarkt, a prvi je doživio 2013. godine. Zbog nakupljenog viška kilograma, početkom godine krenuo je s dijetom i vježbanjem kako bi se doveo u red. Redovito je svoje pratitelje na društvenim mrežama izvještavao fotografijama iz teretane na kojima se vidjelo kako mu se linija postepeno topi, iako se s vremena na vrijeme znao nagraditi sočnim odrescima i hobotnicom ispod peke.