Imao je savršene pločice, a sad je predebeo za nastup

Obiteljski život je učinio svoje

Profimedia

Holivudski 39-godišnji glumac Channing Tatum nekada je mamio uzdahe žena i izazivao zavist muškaraca svojim savršeno isklesanim mišićima i vrhunskom formom, pogotovo nakon uloge u filmu 'Magic Mike'. No, Channing danas muku muči s viškom kilograma zbog čega je bio prisiljen odustati od nastupa u iznimno popularnom showu 'Magic Mike Live', koji će se održati u Australiji sljedeće godine, priznao je dok je gostovao u televizijskoj emisiji 'Sunrise'. Za zaobljeni trbuščić i nakupljeno salo okrivio je svoju ulogu tate.

Story 


'Imam tijelo jednog pravog tate! Sada imam dijete i tako je kako je. Ne mogu više stalno biti u teretani, a sudjelovati u 'Magic Mikeu' je posao na puno radno vrijeme. Ne radi se samo o vježbanju, tu je i poseban režim prehrane, sve. To postane životni stil', izjavio je Channing koji s bivšom suprugom, 39-godišnjom glumicom i plesačicom Jennom Dewan ima šestogodišnju kći Everly.

Glumac koji se proslavio nevjerojatnim plesnim vještinama u filmu 'Step Up' priznao je u emisiji kako je u formi uspio biti samo dok je trajalo snimanje filma jer čim su se kamere ugasile, na pameti mu je bilo samo jedno. 'Ono što ste vidjeli u 'Magic Mikeu' je kako izgledam dva tjedna. Čim se snimi posljednja scena, prvo pomislim gdje mogu najbrže pojesti cheeseburger', priznao je glumac.

Profimedia 


Dodao je i da ostali članovi ekipe koji nastupaju u 'Magic Mike Liveu' izgledaju poput olimpijaca tijekom cijele godine. Show koji će sljedeće godine biti održan u Australiji uključuje 162 nastupa u Melbourneu i Sidneyju te Brisbaneu i Perthu. Iako im se Channing neće pridružiti, Australke će moći uživati u razgolićenim nastupima dvadesetorice izvođača, među kojima je 15 najtalentiranijih muških plesača na svijetu.

Profimedia 

Podsjećamo, Channing je vezu s Jennom Dewan započeo 2006. tijekom snimanja filma 'Step Up', a pred oltar su stali tri godine kasnije. Iako su ljubav okrunili kćerkicom njihova bračna veza nije potrajala. Prije tri godine odlučili su živjeti razdvojeno, a sud im je tek prije mjesec dana službeno odobrio zahtjev za razvod. Njihovi odvjetnički timovi sada dogovaraju podjelu imovine i oblik skrbništva nad kćerkicom, javili su američki mediji.