Borna Kotromanić proslavila rođendan u posebnom društvu

Dan za pamćenje

Instagram

Influencerica i životna savjetnica Borna Kotromanić poznata je po svome 'isklesanom' tijelu, ali i zdravom načinu života zbog čega izgleda vrlo mladoliko. Svestrana Borna jučer je proslavila svoj 49. rođendan, a među prvim čestitarima bili su njezini sinovi, 23-godišnji Borna, 21-godišnji Luka, 20-godišnji Fran te 10-godišnji Rafael. Borna je svoj poseban dan provela u društvu prijatelja i obitelji, a kako joj i priliči, tijekom svoje proslave na glavi je nosila zlatnu krunu.

Da zabave nije nedostajalo vidljivo je iz fotografija i videa koje je podijelila na društvenim mrežama, a njezina obitelj i prijateljice priuštile su joj nezaboravan provod. Slavljenica se pohvalila i raskošnom rođendanskom tortom, a na proslavi je pokazala i svoje plesno umijeće.

Osim fotografijama s prijateljicama, Borna se pohvalila i fotografijom s najmlađim sinom te je komentirala kako je on još jedini koji želi pozirati.

Instagram 

Iako je na pragu petog desetljeća, na simpatičnoj influencerici se to nimalo ne vidi, a nedavno je za Story.hr priznala da zdravlju posvećuje mnogo pažnje. 'Zdravlje nam je svima najveće blago. Iz ljubavi prema sebi i prema svojim bližnjima, a i iz odgovornosti prema društvu trebamo učiniti sve da zdravlje očuvamo i optimaliziramo, jer samo tako možemo dati najbolji dio sebe onima koje volimo te istodobno uživati u životu i doprinositi dobrobiti društva u kojem živimo. Milijarde kuna utrošene na liječenje možemo iskoristiti na puno bolji način ako povećamo zdravlje i svjesnost o važnosti njegovom očuvanja ,a to je uvijek najbolje činiti vlastitim primjerom. U životu uvijek nađete vremena za prioritete', zaključila je.