Objavljen novi video Jelene Karleuše nastao u luksuznoj vili

Iznenadila obožavatelje

Instagram screenshot

Srpska pjevačica, 41-godišnja Jelena Karleuša poznata je po tome da svakodnevno uživa u luksuzu, što ne pokušava sakriti. Upravo zbog toga ni pripreme za nadolazeće blagdane u obitelji ove glazbenice nisu mogle proći drugačije.

Nedavno su se uselili u skupocjenu vilu na Dedinju, koju Jelena nije propustila urediti za nadolazeće novogodišnje praznike. Na Instagramu je tako podijelila video na kojem se vidi sva raskoš ove vile osvjetljene u tisućama lampica, a ispred se nalaze sob, Djed Mraz i snjegović od nekoliko metara. Obiteljska kuća ove regionalne zvijezde, slažu se mnogi, više podsjeća na kakvu turističku atrakciju nego na obiteljsko dvorište. 

Podsjetimo, skupocjenu je vilu u elitnom dijelu Beograda Jelena dobila kao poklon od supruga, 34-godišnjeg nogometaša Duška Tošića. Luksuzna rezidencija ima dva bazena, unutarnji i vanjski, dvije garaže, ali i ogromno dvorište ograđeno bedemima, kamerama i bodljikavom žicom. Ima i pet kupaonica, a Jelena i Duško imaju svako svoju. Pjevačica je, naime, za srpske medije nedavno otkrila kako je upravo to tajna sretnog braka.