Katie Holmes i Jamie Foxx posvajaju dijete

Žele obnoviti ljubav

Profimedia

Iako su svi mislili kako je romansa između 40-godišnje Katie Holmes i njenog partnera, 51-godišnjeg Jamieja Foxxa gotova, američki tabloid Woman's Day donosi bizarnu priču o načinu na koji glumica pokušava oživiti uvelu vezu nakon ljubavnog brodoloma kojeg su doživjeli nešto ranije ove godine.

Profimedia 

Naime, ako je vjerovati spomenutom tabloidu, par se nikada nije oporavio od prekida, a sreću nisu uspjeli pronaći niti u zagrljajima drugih pa se sad glumica odlučila na korak koji je po mišljenju mnogih poprilično radikalan. 'Katie se nada da bi izgubljenu iskru između nje i Jamieja mogla vratiti s novom bebom', rekao je izvor blizak paru za istoimeni portal, usput otkrivši detalje njenog plana. 'Svjesna je da su najbolji dani iza nje, pa ne želi riskirati s novom trudnoćom, no zato Jamieja nagovara da posvoje bebu', a svoje tvrdnje potkrijepio je navodnim dokazima. Kako sam izvor ističe, par se nedavno družio u New Orleansu, no društvo su im nerijetko pravili odvjetnici za koje smatra da im pomažu u procesu posvojenja.

Profimedia 

Važno je istaknuti kako u ovom trenutku još uvijek ne postoji službena potvrda ovih tvrdnji s obzirom na to da se nitko od glavnih aktera još uvijek nije oglasio. Podsjetimo, slavni je par bio u šest godina dugoj vezi prije no što su svoju vezu okončali nešto ranije ove godine. Iako se o razlozima prekida samo nagađalo, u medije su curile informacije kako je glumac varao Katie s nekoliko mlađih djevojaka koje još nemaju zvjezdani status, no ako ima istine u najnovijim naslovnicama, očito je da mu je Katie oprostila.