Domaća pjevačica o najtežim trenucima u karijeri: 'Htjela sam odustati'

Prisjetila se

Instagram

Bivša pjevačica popularne domaće grupe Karma, Majda Šušelj, poznata kao Tara, nakon godina izbivanja ponovno je na sceni. Nakon što je 2014. godine mnoge iznenadila odlaskom iz Karme, sada je u solističkim vodama, a za RTL je progovorila o razlozima 'nestanka', ali i najgorim trenucima koje je proživjela kao pjevačica jedne od naših najuspješnijih dance grupa. 

'Svjesno sam stala, ipak je to bilo 14 i pol godina u jednom projektu u kojem si nisam smjela uzeti pauzu. Tada sam odlučila stati i uzeti jedan dio života isključivo za sebe jer sam jako htjela obitelj', otkrila je za spomenuti medij te dodala kako i dalje izvodi Karmine hitove poput 'Malo pomalo' i 'Zemljotres', ali u malo modernijem stilu. Razlog četverogodišnje pauze, dodala je, njezina je petogodišnja kćerkića Nika koju ima s dugogodišnjim partnerom Michaelom Pavlovićem, inače počasnim vicekonzulom Kraljevine Tajland u Hrvatskoj.

No, čini se da je malena Nika krenula maminim stopama, pa već sada pokazuje ljubav prema glazbi. 'Ne mogu joj braniti da se bavi glazbom. Ja ću je podržavati u svemu. Moji su roditelji meni oduvijek bili podrška i u vrijeme kada je bilo čudno baviti se glazbom od 15. godine', priznala je ova 39-godišnjakinja, koja se prisjetila i najgorih trenutaka u karijeri. Bila je to 'Dora' 2003. godine, kada zbog jake prehlade Tara uopće nije mogla otpjevati pjesmu 'Noćas te ne dam nikome', s kojom je nastupala. 

'Ja sam zaista tada htjela odustati, ali program to nije dozvoljavao. Drago mi je da su ljudi svejedno imali obzira i da nije bilo toliko loših komentara. To su mi bile definitivno najduže tri minute u životu, priznala je glazbenica koja se sada okrenula drugačijem stilu. Izdala je singl 'Ne vjeruj muškarcima', nakon čega je krenula suradnja s Ivanom Zakom s kojim se snimila i duet 'Naj, naj' te u suradnji s njegovom izdavačkom kućom pjesmu 'Eksperimentalno', a sada radi na vlastitom albumu.