Voditeljica doživjela stravičnu prometnu nesreću

'Nakon tog silnog udarca i okretanja samo sam molila Boga da se auto konačno zaustavi'

Facebook

Bosanskohercegovačka televizijska voditeljica Maja Čengić, koja vodi emisiju 'Konačno petak', doživjela je prometnu nesreću. Na sreću, nije stradala, ali je proživjela traumu zbog koje je odlučila progovoriti. Stravičnu nesreću u detalje je opisala putem svog Facebook profila i to kako bi se obratila svim nesvjesnim vozačima.

'Vikend koji je počeo sjajno, mogao je završiti katastrofalno. Ovo se dogodi kada voziš oprezno, 45 km/h, ne konzumiraš alkohol, nisi na telefonu i naleti pijana budala sa dva promila alkohola u krvi koja pretiče na punoj liniji i ide direktno u tebe. Nakon tog silnog udarca i okretanja, samo sam molila Boga da se auto konačno zaustavi', ljutito je napisala Maja koja priznaje da joj je nesreća ostavila veliku traumu. U automobilu je bila s prijateljicom Lejlom, koja je također prošla bez ozljeda.

'Bez imalo vlastite krivice mogle smo biti mrtve', nastavila je i dodala da vjeruje da je krivac već pušten na slobodu. 'Molim vas, uhapsite i doživotno oduzimajte vozačku dozvolu ubojicama na cesti', zaključila je svoju ispovijest u nadi da će se nešto u budućnosti promijeniti, kako nedužni vozači ne bi izgubili život.