Kate Middleton se pohvalila omiljenom hranom princa Louisa

Priznanja ne prestaju pristizati

Profimedia

Povodom nadolazećih blagdana pripadnici kraljevske obitelji gostovali su u popularnom kulinarskom showu britanske kuharice i voditeljice, 84-godišnje Mary Berry, a upravo je tim povodom svima omiljena vojvotkinja od Cambridgea, 37-godišnja Kate Middleton otkrila kojim namirnicama opskrbljuje vlastitu smočnicu te koje povrće je omiljeno malenom princu Georgeu.

Profimedia 

Naime, vojvotkinja je u istoimenom intervjuu istaknula kako ona i njen suprug, 37-godišnji princ William, nastoje svojoj djeci usaditi svijest o važnost raznolike i pravilne prehrane. 'Prosječan obrok naše obitelji sastoji se od raznih sadnica uzgojenih u obiteljskom vrtu koje smo samo zasadili', pohvalila se Kate, pa potom otkrila u kojem povrću njen jednogodišnji sin najviše uživa. 'Njegovo visočanstvo, princ Louis naprosto obožava svježu domaću ciklu', rekla vojvotkinja koja je time još jednom osvojila srca britanske javnosti dokazavši da su ona i njena obitelj potpuno prizemljeni članovi kraljevske obitelji s kojima se mogu poistovjetiti i oni čijim venama ne teče plava krv.

Profimedia 

Njenu izjavu spremno je dočekala voditeljica Mary koja je malenog Georgea odlučila počastiti posebnom poslasticom. Naime, ponukana prinčevom ljubavi prema spomenutom povrću, odlučila mu je spremiti desert od čokolade i cikle. Iako na prvu zvuči kao neobična kombinacija, Mary je još jednom pokazala zašto desetljećima slovi za jednu od omiljenih kuharica spremivši nesvakidašnju tortu u eteru na sveopće oduševljenje vojvotkinje i ostatka publike.