Ellu Dvornik pitali zašto slavi Božić, odgovor se mnogima nije svidio

Otkrila je svoje razloge

Profimedia

Domaća blogerica, 28-godišnja Ella Dvornik, pratitelje na Instagramu, kojih broji preko 400 tisuća, često izvještava o svojoj svakodnevici. Osim fotografija i videa koje revno objavljuje, influencerica se nerijetko obožavateljima stavi na raspolaganje da joj postavljaju pitanja. Upravo to je učinila i danas, a jedan odgovor je posebno privukao pažnju posjetitelja njenog profila na ovoj društvenoj mreži. 

Instagram 

Naime, okupljenoj masi nije trebalo dugo da Ellu počne zapitkivati o vjeroispovijesti i njenoj korelaciji s Božićem. 'Ako ne vjeruješ u Boga, zašto slaviš Božić? Što je za tebe Božić?', glasilo je provokativno pitanje, no čini se da je blogerica imala spreman odgovor s kojim je ubrzo uzvratila. 'Ne znam koliko puta još moram odgovoriti. Ljudi, ja jednostavno ne vjerujem u Boga, ne vjerujem u nekog stvoritelja niti veće biće. Ne slavim Božić kao Božić zbog Isusa, već zato što volim ukrase, kuhano vino i poklone. A na Božić sam prisiljena biti doma s obitelji jer je sve zatvoreno. Nemam ništa protiv da itko vjeruje u Boga i ostale bogove, ali meni osobno bog ne treba da bi bila razumna ili imala nade ili moral. Meni je logično da se loše stvari ne rade i ne treba mi nitko prijetiti paklom da bi bila dobra osoba', argumentirano je poručila Ella. 

Iako, kako sama kaže, ne vjeruje u Boga, mlada blogerica uistinu uživa u Božiću pa je povodom blagdana počela snimati tzv. vlogove u kojima gledatelji mogu vidjeti kako provodi adventsko doba u društvu svojih najmilijih, 41-godišnjim suprugom Charlesom i dvogodišnjom kćerkicom Balie Dee. Podsjećamo, supružnici su se vjenčali u veljači ove godine, na putovanju u Las Vegasu, a za nekoliko mjeseci će dobiti svoje drugo dijete.