Miljenik žena otkrio tko od njih u bendu ima najvećega

Stjerali ga pred zid

Story

Član benda One Direction koji je jedno vrijeme slovio za najpopularniji na svijetu i za kojima su vrištale tinejdžerice, 26-godišnji Liam Payne našao se u nezgodnoj situaciji. Na Andy Cohen's Watch What Happens Live showu morao je odgovoriti na škakljivo pitanje tko u bendu ima najveću 'alatku' među nogama. Na neveliko čuđenje, smijući se priznao je kako on ima najveći penis, javlja Mirror.

Profimedia 

No pjevač je zato odbio odgovoriti na pitanje hoda li sa 23-godine starijim supermodelom Naomi Campbell, o čemu su mediji pisali početkom godine. Podsjetimo, Liam je otac dvogodišnje kćerkice Bear koju je dobio u bivšoj vezi sa 36-godišnjom pjevačicom Cheryl, a sada hoda navodno hoda sa 19-godišnjim modelom Mayom Henry, s kojom će vjerojatno provesti Božić budući da je Cheryl izjavila kako ga neće provesti s njom i njihovom kćerkicom.

Profimedia 

Početkom mjeseca Liam je privukao pažnju skandalom kojem je svjedočila i njegova djevojka Maya. Nakon što mu je zabranjen ulazak u jedan teksaški noćni klub, pjevač je pobijesnio i obrušio se na zaštitare, a daljni sukob spriječila je nepoznata starija gospođa koja je stala između pjevača i zaštitara. Liam je kasnije prijetio kako će ih tužiti na sudu, a mnogi su zaključili kako je upravo Maya bila razlog sukoba. Budući da je minimalna dob za konzumiranje alkohola u Teksasu 21 godina, vjerojatno je to bio razlog zašto ih nisu htjeli pustiti u klub.