Princ Harry prekinuo dugi odmor zbog unesrećene djece

Ho ho ho!

Profimedia

Princ Harry još jednom je pokazao kako ima meko i toplo srce svoje pokojne majke, princeze Diane. Kako bi razveselio djecu britanskih vojnika koji su poginuli na dužnosti, odjenuo se u kostim Djeda Božićnjaka i uputio im prekrasnu blagdansku video poruku na Scotty's Little Soldiers božićnoj zabavi koja je organizirana za njih. Iako su on i njegova 38-godišnja supruga Meghan Markle trenutno na šestomjesečnom dopustu od kraljevskih dužnosti, 35-godišnji brat princa Williama nije mogao izdržati da ne izmami osmijehe mališana koji su ostali bez roditelja, pa im je poslao snimku koju su pogledali na zabavi. Naravno, kao i svaki pravi djed Božićnjak, svoje obraćanje Harry je započeo sa: 'Ho, ho, ho'.

Profimedia 

 Podsjetimo, Harry vrlo dobro zna kako se osjećaju djeca koja su tragično ostala bez roditelja, jer je sam to proživio kada je princeza Diana poginula u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. bježeći od nasrtljivih fotografa. Mediji su je prije toga nemilosrdno napadali zbog razvoda od princa Charlesa i ljubavne veze s milijarderom Dodijem Al Fayedom. Na sličan način britanski mediji napadaju i prozivaju i njegovu suprugu Meghan, zbog čega je vojvoda od Sussexa i odlučio uzeti šestomjesečnu pauzu od kraljevskih dužnosti i otputovati s majkom svog šestomjesečnog sinčića Archiea u SAD i Kanadu.

Profimedia 

 Kako bi zaštitio obitelj i spasio suprugu od sudbine princeze Diane, 35-godišnji vojvoda od Sussexa poduzeo je i oštar korak. Tužio je britanske novine The Sun zbog objave privatnog pisma koje je Meghan napisala svom 75-godišnjem ocu Thomasu. Koliko im je teško nositi se s medijskim 'linčom' u Britaniji, Meghan i Harry otkrili su prije nekoliko mjeseci u intervju koji su dali dok su boravili u Africi.