DRAMA U BACKSTAGEU Martina Tomčić doživjela neviđeni šok od Maje Šuput

Ovo nije očekivala

Nova TV, Story arhiva

Sinoćnje finale popularnog 'Supertalenta' pamtit ćemo po zanimljivim, napetim, emotivnim i zabavnim nastupima talenata, ne samo iz Hrvatske, već i cijelog svijeta. No, upravo finalna večer ostat će duboko 'urezana' u sjećanje i članici žirija, 44-godišnjoj mezzosopranistici Martini Tomčić Moskaljov. Gledatelji su na malim ekranima mogli primjetiti da je ova glazbenica skratila kosu, međutim, nitko nije znao da joj je to, u backstageu 'Supertalenta', napravila ni manje, ni više nego - Maja Šuput, i to bez njezinog znanja. Simpatičan su video ove neočekivane transformacije obje podijelile na svojim društvenim mrežama. 

Na snimci Martina sjedi na stolici s mokrom kosom i čeka na frizuru, dok je frizer češlja. U jednom trenu prišla joj je 40-godišnja pjevačica. 'Što radite danas?', upitala je uvijek dobro raspoložena Maja, na što joj je Martina odgovorila 'Finalnu frizuru'. 'A daj, mogu joj ja napraviti? Meni ti je ovo bezveze Martina što ti imaš', rekla je vrckava Maja, a Martina ju nije štedjela. 'Meni je bezveze sve što ti imaš, ljubavi. Ja sam sebi danas baš lijepa', odgovorila je spremno i u svome stilu. Međutim, ono što je uslijedilo, nije očekivala. Naime, Maja je iza njezinih leđa uzela škare, te odrezala 'debeli' pramen njezine duge kose i znatno ga skratila. Razgoračenih očiju, još nesvjesna što joj se dogodilo, Martina se okrenula i glasno uskliknula 'Majo!'. No, spasa kosi više nije bilo, nakon čega je Martina to morala 'poravnati', odnosno skratiti cijelu kosu na dužinu duljeg boba.

Srećom, nova frizura Martini, složili su se mnogi, odlično stoji. Naime, nešto kasnije objavila je fotografiju koju je uslikao Marko Grubnić, a na kojoj pozira u dugoj crnoj haljini u kojoj smo je imali prilike gledati sinoć, a komentari su se odmah počeli nizati. 'Divna dama', 'Gospođa sa stavom', 'Zvijezda među zvijezdama' 'Trebala si spomenuti Maju kao frizera za današnji 'live'', 'Predivna, divna, prelijepa i ne samo to, nego i profesionalna žena u svom poslu i u svim poslovnim segmentima kojima se bavi. Bravo draga gospođo Martina', tek su neki od njih.