Hurem pokazala kako izgleda prava i čista ljubav

Izazvala pozitivne reakcije

Instagram

Turska 36-godišnja glumica Meryem Uzerli, koju domaća publika pamti po ulozi Sultanije Hurem, koju je utjelovila u popularnoj turskoj seriji 'Sulejman veličanstveni', pripremila je blagdansku čestitku kojom je oduševila mnoge. Naime, putem svojih društvenih mreža poslala je lijepe želje svima koji slave Božić, i to zajedničkom fotografijom nje i njezine petogodišnje kćerkice Lare.

Ono što je najviše oduševilo obožavatelje je njihova modna usklađenost. Za blagdane su odabrale karirane haljinice u crvenoj i zelenoj boji. 'Sretan Božić od moje obitelji vašoj', napisala je Meryem dok s kćerkicom šalje poljupce svima koji slave ovaj dan. Također, htjela je naglasiti da upravo tako izgleda prava i čista ljubav, kao što postoji između nje i malene Lare. 

Poznato je da je glumica samohrana majka, jer ju je 17 godina stariji partner ostavio nakon što je saznao da je trudna. Unatoč tome što ju je tjerao na pobačaj, 36-godišnjakinja je odlučila roditi i kćerkicu odgajati sama. Izgleda da joj je ta odluka bila najbolja u životu, s obzirom na to da uživa u majčinstvu, što pokazuje i javno. Djevojke zajedno žive u Njemačkoj, gdje će proslaviti i blagdane.