Supruga preminulog domaćeg glumca: 'Još čekam i ne vjerujem'

Trebali su proslaviti šestu godišnjicu ljubavi

Facebook

Nakon što su se od osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića oprostili kolege, javila se i njegova supruga Sena, koja je putem društvenih mreža objavila njihovu posljednju zajedničku fotografiju i poslala emotivnu poruku. Kako kaže, još nešto čeka i ne vjeruje, a ni sama ne zna što to točno. Neutješna se prisjetila njihove najveće želje, starenja u međusobnom društvu.

'Na putu za Mokru Goru. Tvoja najveća sreća i zadovoljstvo. Išli smo vidjeti hoćemo li omatoriti i tamo. I odlučili smo. Hoćemo, i tamo ćemo omatoriti. Acina kavana i Mokra Gora. Tek smo počeli planirati starost. 27.12. godišnjica. Danas bi nam bilo šest godina. Pre premalo vremena s tobom. Netko od gore vukao je konce da nam ova bude zadnja ovozemaljska. Ali znam da nas čuvaš i paziš od gore i da ćemo se sresti negdje još. Zauvijek moja ljubav', napisala je shrvana uz fotografiju. Sena s Aleksandrom ima trogodišnjeg sina Lava, dok glumac još ima dvije kćeri, Miju i Unu. Ubrzo nakon objave, javili su se neutješni obožavatelji. 

Podsjetimo, zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život nakon što je na njega 21. prosinca u Osijeku naletio automobil kojim je upravljao 22-godišnji vozač, zbog čega je i preminuo.