Supruga Dinamovca s kćerkicom otkrila čari arapske pustinje

Daleko do šire obitelji

Instagram

Igrač Dinama, 30-godišnji Mario Gavranović i njegova 29-godišnja supruga Anita postali su u svibnju ove godine ponosni roditelji kćerkice Leonie, a prve su božićne blagdane s njom odlučili provesti na vrućini dalekog Dubaija, daleko od djedova, baka i šire obitelji. Taj turistički dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata popularno je odredište brojnih poznatih Hrvata, kojemu nije mogao odoljeti ni ovaj par koji se upoznao prije šest godina u Švicarskoj. Bračne zavjete izmijenili su tri godine kasnije, nakon čega se Mario preselio u Hrvatsku i počeo igrati za HNK Rijeka, a potom i za Dinamo. Kako im je bilo provesti prvi Božić sa svojom miljenicom u arapskoj zemlji i kako je Leonie podnijela svoj prvi dugački let zrakoplovom, Anita je otkrila samo za Story.hr.

Instagram 

'Odmor nam je uvijek u tom periodu oko Božića, tako da smo često negdje tada. A sa širom obitelji smo za Novu godinu u Švicarskoj i bit ćemo tamo čitavi siječanj budući da je Mario na pripremama. Tako da ćemo provesti puno vremena s njima', naglasila je Anita, koja se ugodno iznenadila time što joj u Dubaiju nije nedostajalo božićnog duha.

'Dubai je možda jedno od najmodernijih mjesta u arapskim zemljama. Svugdje su bila božićna drvca. Nije nam falio taj 'christmas feeling', tamo se baš trude oko gostiju. Bilo nam je lijepo. Bili smo na večeri i poslije uživali vani u šetnji', opisala je Marieva supruga. Istaknula je kako osim božićnog ugođaja, Leonie nije nedostajalo ni božićnih poklona, od kojih neke tek treba otvoriti.

Instagram 

  'Leonie je dobila poklone u Švicarskoj od obitelji. Garderobu, igračkice, tipični pokloni. Ona je još mala, ne razumije sve to oko Božića i poklona, ali zato će već sljedeće godine moći više uživati u tome', rekla je Anita. Priznala je i kako, iako Dubai nudi puno sadržaja i zabave za turiste, nisu forsirali svaku sekundu vremena iskoristiti za to.

 'Nismo išli na puno izleta jer Leonie ima sedam mjeseci i još je premala da bude puno u pokretu i cijeli dan se šeta. Ovaj odmor je bio opušten. Plaža i lagane šetnje po gradu', rekla je Anita, kojoj je prije puta najveća briga bila kako će njihova miljenica podnijeti dugačak let zrakoplovom.

Instagram 

 'Najviše me to mučilo. Ali bilo je super. Malo je spavala, malo se igrala i vrijeme je prošlo, brzo smo bili u Dubaiju', priznala je Anita s olakšanjem, a otkrila je i u čemu je Leonie najviše uživala u najblistavijem arapskom gradu.  'Leonie se kupala u bazenu jer joj je more bilo prehladno, bez obzira na ljetne temperature. Lijepo je provesti Božić na vrućini, naravno, ali je još ljepše uz obitelj i kod kuće', zaključila je supruga Dinamovca.