BIZARNO Glumica 'preparirala' glavu dečka svoje kćeri

Izazvala brojne reakcije

Profimedia

Jedna od najljepših žena na svijetu, kako su je mnogi prozvali, britanska glumica Kate Beckinsale, svoje obožavatelje često 'počasti' duhovitim, zanimljivim, ali i sasvim neobičnim potezima na koje nitko ne može ostati ravnodušan. Dogodilo se to i sada, kada je ova 46-godišnjakinja na društvenim mrežama podijelila simpatičnu te sasvim neuobičajeno obiteljsku situaciju. 

'Dakle... Nabavila sam jastuk u obliku glave dečka svoje kćeri, i to bi bilo slatko da je on stigao prije nego što je ona otputovala Međutim, to što je stigao dan nakon što je ona otišla mene čini j*****m luđakinjom koja gleda Showtime s prepriranom glavom dečka svoje kćeri. Uskoro ćete me gledati u krimi emisijama', napisala je ova glumica pored simpatične fotografije na kojoj leži s dotičnim jastukom, dok je preko Skype-a gledaju 20-godišnja kći Lily, koju ima iz veze s glumcem Michaelom Sheenom, te njezin dečko David Schechter. 

Duhoviti komentari, očekivano, odmah su se počeli nizati. Na pitanje jednog obožavatelja je li riječ o jastuku, glumica je u svome stilu odgovorila: 'Ne, imam dečka koji izgleda identično kao dečko moje kćeri, samo što moj ima malo veću glavu'. Jednom je obožavatelju također otkrila kako se zbog jastuka zaključala u kupaonicu, jer izgledao kao ogromna glava koja bulji u nju. 'Sva sreća nije riječ o pravoj glavi', 'Ovo će biti dobra meta kada ju on naljuti', 'Ti si najsmješnija mama na svijetu', neki su od komentara oduševljenih obožavatelja.