Stiže nova beba u obitelj Kate Middleton?

Fotografija zaintrigirala javnost

Profimedia

Nakon što je početkom listopada prošle godine, James Middleton, 32-godišnji brat vojvotkinje od Cambridgea, zaprosio dugogodišnju djevojku, 30-godišnju Francuskinju Alizée Thévenot, britansku javnost ne prestaju intrigirati detalji iz života mladog para, a posljednje fotografije para s odmora na karipskom otoku St. Barts, potaknule su šuškanja kako bi u obitelj Kate Middleton uskoro mogla stići još jedna beba.

Profimedia 


Naime, zaručnici su snimljeni na godišnjem odmoru gdje uživaju u društvu Jamesovih roditelja te sestre Pippe i njezinog supruga, a obožavateljima je posebnu pažnju privukla fotografija na kojoj Francuskinja ima zaobljen trbuščić. U dvodijelnom crvenom kupaćem kostimu, 30-godišnjakinja je snimljena na pješčanoj plaži, a mnogi su primijetili kako je na spornoj fotografiji vitkoj Alizée trbuh nešto veći nego inače.

Profimedia 


Međutim, ako je suditi prema ostalim fotografijama, te činjenici kako se nitko iz obitelj nije oglasio povodom šuškanja, čini se kako je ipak samo riječ o kutu fotografiranja zbog kojeg je zaručnica brata Kate Middleton 'dobila trudnički trbuh'. Inače, Alizée Thévenot i mlađi brat supruge princa Williama, upoznali su se prije nešto više od godinu dana u jednom londonskom baru i brzo postali vrlo ozbiljan par što su dokazali i zarukama u listopadu.