Trudna Elin Kostelić uživo pratila Snježnu kraljicu

Pojavila se na Sljemenu u najdražem društvu

Mirko Janković Elin Kostelić na Sljemenu

Sljeme, odnosno Grad Zagreb, i ove je godine domaćin i organizator Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa 'Snow Queen Trophy' 2020., a priliku da uživo prate utrke najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša, ni ovaj put nisu propustili mnogi poznati Hrvati među kojima je i Elin Kostelić, supruga bivšeg hrvatskog skijaša Ivice Kostelića. Unatoč visokoj trudnoći, Elin je na Sljemenu snimljena u društvu sinova, petogodišnjeg Ivana i troipolgodišnjeg Leona.

Mirko Janković  Elin Kostelić na Sljemenu

Unatoč predimenzioniranoj jakni, supruga Ivice Kostelića, nije mogla sakriti trudnički trbuh koji se nazirao ispod odjeće. Dobro raspoložena Elin, koja bi u ožujku na svijet trebala donijeti dvije djevojčice, uživala je prateći utrke, a sudeći prema fotografijama, dosadno nije bilo ni dječacima koji su vrlo rano pokazali jednaku ljubav prema skijama baš kao i njihovi roditelji.

Mirko Janković  Elin Kostelić na Sljemenu

Inače, Ivica i Elin u braku su od 2014. godine, a vijest da će obitelj postati veća za još dvije djevojčice potvrdila nam je u listopadu prošle godine i ponosna baka Marica. 'Cijela obitelj jako se veseli', rekla nam je tada samozatajna Marica, kojoj nakon tri unuka, na proljeće ove godine stižu unučice.