Hana Rodić otkrila nam je planira li nastaviti s dijetom

Reality zvijezda o novom izgledu

Instagram

Reality zvijezda i sudionica prve sezone showa 'Gospodin savršeni', 22-godišnja Hana Rodić, javnosti je postala poznata kao zanosna crnka koja je, usprkos tome što nije pobijedila u showu, uspjela osvojiti srce Gorana Jurenca. Mlada Zagrepčanka postepeno je u potpunosti promijenila izgled - kosu je posvijetlila iz crne u plavu, a ne skriva ni kako je uvećala grudi i usne. Između ostalog, Hana je smršavila i deset kilograma, a samo za Story.hr otkrila je zašto se odlučila na taj potez i planira li nastaviti s dijetom. Otkrila nam je li na ovu promjenu načina života utjecao njezin dečko Goran s kojim je nedavno proslavila i prvu godišnjicu veze. 

Instagram 

Što vas je motiviralo na gubitak kilograma?

Motiviralo me to što sam se željela bolje osjećati u svojoj koži. Smatram da je to najbolja motivacija koju žena može imati. Živimo u novom, modernom dobu Instagrama, estetski je izgled jako bitan, pogotovo za nekoga tko živi od društvenih mreža.

Estetski je izgled jako bitan, pogotovo za nekoga tko živi od društvenih mreža.

 Koliko vam je trebalo da izgubite 10 kilograma?

U kratkom razdoblju dobila sam sedam kilograma i nakon toga odlučila sam da se moram vratiti u formu. Postupno sam skidala kilograme, trajalo je svega nekoliko mjeseci.

Spomenuli ste da ste smršavjeli pomoću individualnog plana prehrane kojeg je kreirao Goran. Možete li ukratko opisati kako je izgledala vaša prehrana?

Izbacila sam brzu hranu, prestala piti sokove i smanjila unos slatkiša.

Spomenuli ste i da ste trenirali tri sata tjedno. Je li vam Goran pomogao pri osmišljavanju i realizaciji treninga? 

Goran mi je osmislio trening i prehranu. Prvo sam promijenila prehranu, ali željela sam još bolje rezultate pa sam postupno počela trenirati s Goranom.

Instagram 



Čega ste se najteže odrekli? Postoji li neka hrana kojoj ne možete odoljeti? 

Najteže mi je bilo odreći se sokova, ali umjesto soka punog šećera sada popijem iscijeđeni grejp.

Planirate li izgubiti još kilograma ili je ovo vaša savršena težina?

Nastavit ću s ovim načinom života jer se želim osjećati zdravo, ali ne namjeravam više gubiti na kilaži jer sam u potpunosti zadovoljna.

Instagram 



Jeste li morali kupovati novu odjeću?

Morala sam kupiti sve novo, svaki dan kukam kako nemam više što odjenuti. 

Što biste preporučili svima koji ovih dana kreću na dijetu?

Svatko tko je uporan u svom cilju može izgubiti višak kilograma, najbolja je motivacija pogledati reviju Victoria's Secret... Govorim iz iskustva. 

Je li vas zajednički angažman u treniranju te njegovom projektu zbližio s Goranom? Imate li kakve planove za budućnost?

Najviše nas je zbližio zajednički život. Trenutno živimo na relaciji Zagreb-Berlin i uživamo zajedno. Goran i ja imamo jako puno planova, ali sve u svoje vrijeme.

Instagram