'Potiskivala sam emocije svime što se našlo na stolu ili frižideru'

Bivša BB stanarka otvorila dušu

Instagram

Nikita Dajčer, bivša je natjecateljica Big Brothera koji se emitirao 2018. godine. Ova 30-godišnjakinja dolazi iz Lovrana i vlasnica je kozmetičkog salona, što smatra svojim najvećim uspjehom. Ipak, ono čime je također ponosna je njezina fizička transformacija koju je podijelila na društvenim mrežama. Kako je i sama svojevremeno rekla, već se godinama bavi zumbom i powerliftingom, što joj je uistinu pomoglo u ostvarenju cilja - skidanju kilograma.

'Ne sramim se ove objave. Ne sramim se niti malo. Dapače ponosna sam na nju, ponosna na onu 'after' fotografiju. Ponosna na ono što sam bila tada u tom periodu, nesretna i nezadovoljna. Potiskivala emocije trpajući u sebe sve što se našlo na stolu ili frižideru. Mislila sam da će tada ta tuga proći, da ću se osjećati bolje. Ali guess what. Nije. Nije ni malo. Ali i to je ok, i takvi padovi se događaju da bi jednom ustali i postali bolja verzija sebe. Da bi naučili voljeti sebe moramo ispraviti ono što ne volimo o sebi, a ne skrivati to isto u sebi i nadati se da će preko noći nestati', otvorila je dušu Nikita, koja priznaje da se i danas zna naći u začaranom krugu emocija, tuge, bijesa i razočarenja. 

Ono što trebate je pogledati sebe u ogledalo i zapitati se tko ste zapravo i jeste li zadovoljni sobom

Kako je i sama uspjela u svom cilju, savjetovala je svima da porade na sebi, jer je to ono najbitnije. 'Ono što trebate je pogledati sebe u ogledalo i zapitati se tko ste zapravo i jeste li zadovoljni sobom. Pobjednici ste ako jeste, a ako niste učinite da budete', govori 30-godišnjakinja koja s ponosom zaključuje da ljude nikada ne bi trebalo brinuti što drugi misle o njima, jer je jedino važno ono što misle o sebi samima.