Tko ima veći trbuščić, Ella ili Charles?

Nasmiješeni par

Robert Gašpert

'Svaki dan je posebna prilika', poručila je na svom Instagram profilu prije nekoliko dana Ella Dvornik, naša najpoznatija influencerica i blogerica. Prema posljednjim fotografijama, izgleda kako se toga stvarno i čvrsto pridržava. 

Robert Gašpert 

Naime, Storyjev foto objektiv uhvatio je 29-godišnju Ellu u šetnji sa suprugom Charlesom Pearceom. Par nije skidao osmijehe s lica, a može se primijetiti kako je trudnički sjaj dosegao vrhunac. U sivom teddy kaputu, koji je upotpunila crnom kombinacijom i Reebok 'old chool' tenisicama, Ella je izgledala urbano i chic. S lijepim make up-om i frizurom drži se novogodišnje odluke i blista čak i u casual izdanjima. 

Središte Zagreba odabrali su za, kako se čini, poslijeblagdanski obilazak dućana. U svom YouTube vlogu, Ella često iznosi svakodnevne događaje, a nedavno se 'pohvalila' kako joj se u Zarinom dućanu dogodio manji gaf. Naime, slučajno je kupila različite veličine čizama - jednu broj 40, a jednu 39. Možda su ova nasmiješena lica para upravo rezultat smiješnog događaja te je Ella došla zamijeniti cipele za odgovarajuće. 

Robert Gašpert 

Inače, bliži se i dan poroda, a sama Ella otkrila je i što joj najviše u trudnoći nedostaje. 'Nedostaju mi uske hlače i strukturirane stvari', poručila je Ella i potražila savjet obožavateljica o tome koliko je njima trebalo da se nakon porođaja 'vrate u normalu'. 

Robert Gašpert 

Međutim, ako je suditi prema fotografijama, čini se da je i Charles u posljednjim mjesecima nabacio nekoliko kilograma te je i na njega ova trudnoća 'ostavila traga'. Naime, čak 70% muškaraca, prema nekim istraživanjima, mogu se pomiriti s činjenicom da će za vrijeme trudnoće partnerice morati i oni znatno proširiti remen na hlačama. Pedeset posto tata dobije i do 13 kilograma tijekom trudnoće, kaže znanost. I to čak nije sve, neki tate mogu osjetiti i neke druge simptome trudnoće kao što je mučnina, slabost, pospanost i glad za određenim namirnicama. Nisu imuni ni na promjene raspoloženja kao ni na probleme sa spavanjem. Uz debljinu, ovi simptomi najizraženiji u prvom tromjesečju, smanjuju se u drugom, a zatim se najjače vrate u trećem tromjesečju. Stoga, Elli i Charlesu treba poželjeti sreću, jer upravo je Ella naime sada u tom 'najjačem, osvetničkom' tromjesečju.