Preminuo otac bivšeg voditelja Nove TV

Podijelio tužnu vijest na društvenim mrežama

Facebook

Nekadašnji televizijski voditelj Nenad Hervatin putem društvenih mreža objavio je da je njegov otac Josip izgubio je bitku za život. Nakon što je u kolovozu prošle godine zatražio pomoć za bolesnog oca, 38-godišnjak se ipak morao oprostiti od svoje velike ljubavi.

'Zbogom sunce moje. Voli te tvoj mali pauk. Pobijedili smo', napisao je Nenad uz fotografije s ocem koje su snimljene u bolnici u Puli. Iako je nakon njegove molbe, njegov iako ne biološki otac, uspio je otići na operaciju. Nažalost, uslijedile su komplikacije i Josip nije uspio izdržati. Ubrzo nakon objave, Nenadu su počele pristizati riječi podrške. 

'Najviše od svega na svijetu za ovaj rođendan želim da, nakon majčine smrti u veljači, tata i ja još malo budemo zajedno. Do sad sam mogao raditi noćne smjene kako bismo izgurali, no od posljednje hospitalizacije njemu je potrebna 24 satna njega i nepokretan je (pelene). Nije me sram ovo pisati, jer to je život i svakome se to može dogoditi. Nije me sram što sam ostavio klijente i svaka dva sata mijenjao mami pelene do smrti, nije me sram što ga neću staviti u dom, jer kad je mene trebalo spašavati, ja nisam završio u DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU nego u njegovom domu', dio je poruke koju je Nenad napisao u kolovozu.