POTVRDILI NAGAĐANJA Manekenka i glazbenik ponovno zajedno

Ne skrivaju sreću

Instagram

Zaljubili su se još 2015. godine i od tada doživjeli uspone, ali i padove. Konačan prekid veze potvrdili su u siječnju prošle godine, no očito je da su si 24-godišnja manekenka Gigi Hadid i 27-godišnji pjevač Zayn Malik suđeni. Naime, zvjezdani je par protekloga vikenda viđen kako u međusobnom društvu uživaju povodom proslave njegovog rođendana.

Profimedia 

Paparazzi su ih kamerama zabilježili dok su se rukom pod ruku prešetavali užurbanim ulicama američke metropole. Ako je vjerovati natpisima Daily Maila, par se uputio u talijanski restoran il Buco gdje su ih svojom prisutnošću počastile Gigina sestra Bella te pjevačica kosovskog podrijetla, Dua Lipa. 

Profimedia 

Prvi put su prekinuli nakon dvije godine ljubavi, što su promptno potvrdili na Twitteru, a pomirili su se samo mjesec dana kasnije. No pomirenje je potrajalo do siječnja prošle godine. U studenom se pak ponovno počelo nagađati o ponovnom ujedinjenju, a konačna potvrda stigla je upravo ovaj vikend. Preostaje vidjeti hoće li njihova veza opstati ili je ovo još samo jedna etapa vječne 'toplo-hladno' igre.