Unatoč izgubljenim kilogramima, Karleuša i dalje vodi borbu protiv celulita

Nije savršeno kako se čini na društvenim mrežama

Instagram

Regionalna folk zvijezda Jelena Karleuša gotovo svakodnevno brojne obožavatelje 'časti' golišavim fotografijama, koje često više otkrivaju nego što skrivaju. Tako je nedavno objavila fotografiju u plavoj kratkoj haljini, zbog koje su u prvom planu bile njezine duge i vitke noge. Ipak, izgleda da ni kod Jelene nije sve tako savršeno, kako se prikazuje na društvenim mrežama.

Kurir/ATAIMAGES/ANTONIO AHEL 

Naime, paparazzi fotografije koje je objavio srpski Kurir pokazuju da se Jelena, unatoč izgubljenim kilogramima, i dalje bori protiv celulita. S obzirom na to da već mjesecima naporno trenira, ne sumnja se da pjevačica neće i to dovesti u red. Iako to pokušava sakriti na društvenim mrežama, ove fotografije dokazuju da je i ona samo jedna od nas.

Nedavno je odlučila otkriti koja je tajna njezinog uspjeha. 'Zbog velikog broja pitanja na temu mog tijela, kako sam smršavila, koji trik, magiju i photoshop koristim, ponovit ću da sam već tri mjeseca na posebnom režimu prehrane kod naše najbolje nutricionistice Ane Petrović. Važno je da prvo sami odlučite da se želite zdravo hraniti, jer ako vas netko tjera, tu 'vajde' nema, bit ćete svinje zauvijek', u svom je stilu napisala tada.