Fotografija s vjenčanja otkrila sve o odnosu kraljice i Meghan Markle

Već tada se znalo?

Profimedia

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle povlače se iz kraljevske obitelji, a mediji već danima bruje o njihovoj odluci, kao i reakciji kraljice. Međutim, jedna fotografija postala je aposulutni hit na društvenim mrežama i otkriva stvarnu narav Meghanina i kraljičina odnosa. 

Instagram 

Riječ je od  fotografiji sa vjenčanja Meghan i Harryja, a svi komentiraju kako kraljica Elizabeta promatra mladu. Mnogi tvrde da je očigledno da se nevjesta koju je njezin unuk odabrao, koja je razvedena i u kasnim tridestima, nije dopala kraljici, te da je bilo pitanje trenutka kada će situacija eskalirati.

Profimedia 

 Istina, na fotografiji na početku teksta kraljica Elizabeta nije uputila baš lijep pogled, ali kako su strani mediji prenijeli, podržala je odluku Princa i njegove odabranice.  'Danas je moja obitelj vodila vrlo konstruktivnu raspravu o budućnosti mog unuka i njegove obitelji. Moja obitelj i ja u potpunosti podržavamo Harryjevu i Meghaninu želju da kao mlada obitelj stvore novi život. Iako bismo voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi kraljevske obitelji, razumijemo i poštujemo njihovu želju da žive samostalnijim životom kao obitelj, a da pri tome ostanu cijenjeni dio kraljevske obitelji. Harry i Meghan jasno su dali do znanja da se u svom novom životu ne žele pouzdati u javna sredstva. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prijelazno razdoblje u kojem će vojvode od Sussexa provoditi vrijeme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja o kojima će moja obitelj odlučiti i još je posla koji treba obaviti, ali zatražila sam da konačne odluke budu donesene u narednim danima', napisala je kraljica u službenoj objavi.