Ivan Šarić se oglasio nakon operacije

Napokon

Instagram

Da je u nedjelju zbog problema s kralježnicom završio u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici, omiljeni stand up komičar, 29-godišnji Ivan Šarić obavijestio je obožavatelje putem društvenih mreža, gdje je objavio fotografiju na kojoj leži na bolničkim nosilima. Zbog bolova morao je i na operaciju, koja je, javila je njegova djevojka, 37-godišnja Korana Gvozdić, prošla dobro. 'Da! To je taj mir i tišina. Operacija je super prošla, Ivan je dobro. Sad gleda kapke iznutra, a ja ga još malo pazim i onda prepuštam ljudima u bolnici. Ogromno hvala profesoru Rotimu i docentu Sajku, te svima koji ste i njemu i meni slali poruke podrške. Ljudi, vi ste divni!', napisala je Korana jučer uz fotografiju nje i Ivana koji spava.

No, sada kada je 'došao k sebi', iz bolnice se oglasio i sam Ivan. 'Ako bolje pogledate prvu fotografiju, nisam stao na operacijski krevet pa su dodavali stol za moje noge', napisao je komičar pa zahvalio zdravstvenom osoblju koje mu je, kako kaže, 'spasilo karijeru stand up komičara'. 

Nisam stao na operacijski krevet pa su dodavali stol za moje noge

 'Hvala svima na porukama koje ste mi slali, lakše je prošlo s vama. E da, nazvao me jučer Željko Pervan: 'Ivane, molim te, ne ostavljaj me samog tu!'. Pa skoro su mi šavovi popucali', napisao je u svome stilu, pa dao savjet svojim pratiteljima: 'Uglavnom, ako imate problema s kičmom, koljenom ili nekim zglobom, slušajte me pažljivo... Svi znaju nekog tko te sredi u 5 min. To su priče za 'dicu'. Nemojte se z*******i, odite na magnetsku rezonancu i onda pustite profesionalcima da naprave dijagnozu. Nešto će biti za fizikalnu, a neke stvari ne mogu jednostavno', zaključio je Šarić. 

Podsjetimo, njegovi problemi s kralježnicom počeli su krajem studenog prošle godine, kad je na Instagramu obavijestio pratitelje kako mu je nešto puklo u kičmi. Pao je na pod i nije se mogao pomaknuti. Hitna nije dolazila dulje od dva sata, pa mu je prijatelj pomogao s injekcijom i naredio mu strogo mirovanje. Komičar ga nije poslušao i ipak je uz pomoć štapa za hodanje automobilom krenuo put Rijeke, gdje imao obaveze. Nažalost, nešto slično ponovno mu se dogodilo 9. siječnja, kad se ponovno javio preko Instagrama iz bolnice, no ni tada nije otkrio točno dijagnozu svog zdravstvenog problema.