Kći Cindy Crawford prekinula s dečkom zbog njegovog mentalnog zdravlja?

Njeni roditelji su presretni

Story

Kaia Gerber, 18-godišnja kći bivšeg supermodela Cindy Crawford, navodno je prekinula vezu s problematičnim komičarem Peteom Davidsonom zbog njegovih psihičkih problema, javlja Page Six. Izvor blizak obitelji Crawford rekao je kako su roditelji djevojke imali 'krizni' razgovor sa 26-godišnjim komičarem zbog njegovog narušenog mentalnog zdravlja, nakon čega je on potražio stručnu pomoć.

'Izgleda da su Pete i Kaia prekinuli. Sve je postalo previše za nju. Pete ima određeni način djelovanja i jako je intenzivan svim svojim djevojkama. Kaia ima samo 18 godina i to joj je previše', rekao je izvor, a njegove tvrdnje potkrijepljuje činjenica kako Pete već tjednima izbiva iz javnosti. Posljednji je put viđen kako napušta stan u kojem su 53-godišnja Cindy i njen suprug, 57-godišnji poduzetnik Rande Gerber navodno s njim razgovarali. Prolaznik je tada Daily Mailu rekao da je Rande po izlasku iz stana supruzi govorio da je Davidson imao 'iziritirane oči' i da je 'bio bijesan'.

Profimedia 


'On treba pomoć pod svaku cijenu... Privatnu rehabilitaciju, što prije', navodno je tada rekao poduzetnik. Magazin People je isto tako nedavno pisao kako ih Cindy i njen suprug svim silama nastoje razdvojiti, zato što Petea ne smatraju dobrim izborom za svoju kći zbog neurednog izgleda, nonšalantnog načina života i slabosti prema porocima.

Podsjetimo, komičar se nedavno u 'Saturday Night Liveu' našalio na račun svog mentalnog zdravlja. Rekao je da ide na 'odmor', ali da osiguranje pokriva dio troškova te da osoblje oduzima mobitele i vezice na cipelama, očito sugerirajući na kliniku za liječenje psihičkih bolesti. Inače, Kaia i on su zajedno od studenog prošle godine, a komičar je u prošlosti zaveo brojne poznate žene, poput 25-godišnje glumice Margaret Qualley i 20 godina starije glumice Kate Beckinsale. S pjevačicom Arianom Grande se zaručio nakon samo tjedan dana veze, ali njihova ljubav je potrajala svega nekoliko mjeseci.