Kate Middleton otkrila što William misli o novoj trudnoći

Mnogi razočarani

Profimedia

Već se neko vrijeme priča o četvrtom djetetu princa Williama i njegove supruga Kate Middleton. U jednom trenutku govorilo se o tome kako vojvotkinja od Cambridgea očekuje blizanke. Kako je prošlo nekoliko mjeseci od tih nagađanja, a par još ništa nije potvrdio izgleda da od četvrtog djeteta ipak ništa. Kako prenosi 'People', to je potvrdila i sama 38-godišnjakinja u razgovoru tijekom posjeta centru Khidmat in Yorkshireu.

Tijekom razgovora, jedan od obožavatelja kraljevske obitelji, Josh Macplace postavio je pitanje vojvotkinji, ne misleći da će dobiti odgovor koji je dobio. Naime, kao i ostatak javnosti, i njega je zanimalo hoće li kraljevski par raditi na četvrtom djetetu. Odlučila je napokon javno odgovoriti na sve medijske napise. 'Mislim da William ne želi imati više djece', iskreno mu je odgovorila.

Kate Middleton i princ William ponosni su roditelji troje djece, jednogodišnjeg princa Louisa, četverogodišnje princeze Charlotte i šestogodišnjeg princa Georgea. Iako je lijepa vojvotkinja rekla da bi htjela još jednu djevojčicu, izgleda da ipak ništa od toga. Unatoč tome, par ne skriva koliko uživa u roditeljstvu i druženju sa svojim mezimcima.