Na bogatom vjenčanju bivše supruge Romana Abramoviča bila i jedna princeza

Luksuz vrijedan 65 milijuna dolara

Instagram

Daša Žukova proteklog je vikenda izrekla sudbonosno 'da' grčkom nasljedniku Stavrosu Niarchosu III. Bivša supruga milijardera Romana Abramoviča. Za vjenčanje je par odabrao St. Moritz, a mnogi uzvanici bili su iznenađeni 'premještanjem' vjenčanja dan prije no što je najavljeno. Na ovaj čarobni dan, par je izdvojio gotovo sedamdeset milijuna dolara, a uzvanici su bili sama svjetska elita te se na popisu našla i jedna princeza. 

Tristotinjak gostiju, iako je bilo iznenađeno pomicanjem vjenčanja, ipak je došlo u punom sjaju, a među njima su bile i glumica Kate Hudson te princeza Beatrice. Daša je odabrala vjenčanicu s raskošnim šlepom i visokim čipkastim ovratnikom prestižne modne kuće Valentino. Uz nju je nosila urednu visoku punđu i nježan make-up, dok je Stavros zablistao u tamnoplavom odijelu i bijeloj košulji. Na društvenim mrežama osvanuo je videozapis sastavljen od fotografija pojedinih uzvanika i samog mjesta događanja.

Podsjetimo, par se zaručio lani na ljeto nakon dvije i pol godine veze, nakon čega je u listopadu uslijedilo njihovo prvo vjenčanje. Ono se odvilo u Parizu u krugu obitelji i bliskih prijatelja, no Daša i Stavros nisu htjeli da sve ostane samo na intimnoj ceremoniji. Daša iza sebe ima brak s vlasnikom nogometnog kluba Chelsea i najbogatijim Rusom, Romanom Abramovičem, kojemu je ona bila treća supruga. Bivši supružnici su uplovili u bračnu luku 2008. godine, a njihova ljubav pukla je u kolovozu 2017. Daša i Roman su za vrijeme braka dobili i dvoje djece, 10-godišnjeg sina Aarona Alexandera i šestogodišnju kći Leah Louu.