Ivana Paradžiković: 'Zaljubila sam se'

Ne skriva

Dražen Kokorić

Voditeljica i urednica emisije ‘Provjereno’, 38-godišnja Ivana Paradžiković, o svom privatnom životu nevoljko govori pa tako obožavatelji, osim pokoje objave na Instagramu, nemaju često priliku dobiti uvid u 'crtice' iz života omiljene im voditeljice. Međutim, posljednjom objavom, jedno od omiljenih lica Nove TV, ugodno je iznenadilo brojne pratitelje otkrivši kako je zaljubljena.

Instagram (Screenshot) 

'Zaljubila sam se', napisala je kratko 38-godišnjakinja ispod fotografije Jima Rollanda, poznatog i kao 'Jimmy Sax', nevjerojatnog saksofoniste i zabavljač koje se specijaliziralo u žanrovima freestyle housea, deep, funk i elektro glazbe. 'Glazba je sve', kratko je dodala voditeljica koju je, ako je suditi prema objavi, izvedba pjesme 'No Man No Cry' koju Jimmy izvodi u objavi, očito jako dojmila.

Dražen Kokorić 


Inače, Ivana je ponosna majka 13-godišnjeg sina Huga, za kojeg ne skriva kako joj je svojim rođenjem život promijenio u potpunosti, a da osim Huga ima još jednu ljubav u životu, otkrila je i u posljednjem razgovoru za Story. 'Ljubav je smisao života. Ne volim govoriti o privatnom životu jer mislim da je irelevantan za posao koji radim, ali naravno da bez ljubavi ne mogu živjeti. To je osnova i pokretač svega, a ima sreće i na tom planu', tajanstveno je priznala 38-godišnjakinja.