Irina Shayk i Bradley Cooper donijeli dugoočekivanu i bitnu odluku

Napokon se zna

Profimedia Bradley Cooper i Irina Shayk

Iako je drama oko prekida 45-godišnjeg Bradleyja Coopera i njegove bivše partnerice, ruskog supermodela, 34-godišnje Irine Shayk napokon splasnula, sada su u medije procurile nove informacije. Naime, kako pišu strani mediji, par je napokon dogovorio detalje oko skrbništva njihove dvogodišnje kćerkice Lee De Seine.

Profimedia 

Prema posljednjim informacijama, početkom ove godine završili su dugoočekivane pregovore. Baš kako se i nedavno pisalo, stalna adresa manekenke i glumca, koji je do nedavno živio u Los Angelesu, bit će New York, a svu brigu oko djevojčice dijelit će zajedno. Kako će rasporediti vrijeme ovisi o njima samima, ali i njihovim poslovnim obavezama, koje ponekad zahtijevaju i dalja putovanja. Irina i Bradley su se vrlo brzo složili i dogovorili detalje, a dobrobit kćeri im je na prvom mjestu, što su naglašavali od samog početka. Proteklih dana Lea provodi vrijeme s majkom, pa ne čudi da su već nekoliko puta 'uhvaćene' na ulicama New Yorka. 

Profimedia 

Podsjetimo, par je prekinuo nakon četiri godine veze. Postojala su brojna nagađanja o razlogu prekida, a sve je počelo sumnjom u glumčevu nevjeru, zbog prisnog odnosa s pjevačicom i glumicom, 33-godišnjom Lady Gagom. Izgleda da su glumac i manekenka, unatoč brojnim glasinama, ipak uspjeli ostati u prijateljskim odnosima i sve riješiti na miran način.