RTL-ova voditeljica: 'Srce mi se smije'

Otkrila je

Instagram

Poznato lice RTL televizije, 30-godišnja voditeljica Ana Radišić velika je zaljubljenica u putovanja, ali dok joj ne dođe vrijeme za novi godišnji odmor i pojavi se prilika da 'šmugne' preko granice, šarmantna Riječanka uputila se na zagrebačku Medvednicu da izbaci stres i 'napuni baterije' za tjedan koji je pred njom. Naime, osim putovanja, Ana obožava i boravak u prirodi te je velika zaljubljenica u hodanje i planinarenje, što su mogli primijetiti i njeni fanovi na društvenim mrežama, s kojima je podijelila sreću i osmijeh koji su je ispunili u miru i tišini ljekovite prirode.

'Filter? Nedjelja. Sljeme. Bikčevićeva staza. A srce? Srce mi se smije', napisala je u opisu fotografije, na kojoj je zastala pored stabla s oznakom planinarskog puta, smiješeći se od uha do uha, bez trunke šminke. Podsjetimo, iako voli aktivan život, RTL-ova voditeljica morala je usporiti nakon što je doživjela prometnu nesreću krajem rujna prošle godine, koja ju je koštala trzajne ozljede vrata.

'Dogodilo se to u nedjelju kad sam se vraćala iz Rovinja. Vozač kombija iza mene jednostavno nije držao odstojanje i dosta me udario. Jedan trenutak nepažnje najčešće dovodi do ovakvih nesreća, pa zbog toga sve molim da pripaze na razmak između vozila. Nikoga ne krivim, važno mi je da sam dobro. Doživjela sam šok, ali sada sam stvarno dobro. Najbitnije je što posljedice nisu bile veće', rekla je tada za Story.hr.